Over Ferrier 30

Ferrier 30 opende zijn deuren op 14 oktober 2004, toen de laatste telg van de Lampis-broers.
Na De Gulden Beer en Arte, in het historisch centrum van Antwerpen, werd dit ons eerste avontuur op’t Zuid.
Ferrier komt rechtstreeks uit de verbeelding van de chef-kok, Stefano Lampis.

De stijl die onze gerechten karakteriseert, is sterk beïnvloed door de Italiaanse keuken en mentaliteit: klassieke gerechten, met de puurheid van ingrediënten (vaak door ons geïmporteerd) en de rijkheid aan aroma’s als kernpunt.

Al van bij de conceptie was duidelijk hoe Ferrier 30 er ging uitzien: een modern, strak interieur, mooi en tegelijkertijd zonder al te veel de aandacht af te leiden. De nadruk moest bij de gerechten en de wijnen zijn. én de bediening, natuurlijk.

Er heerst steeds een leuke-drukke sfeer bij Ferrier, onder andere omdat het restaurant bijna steeds vol is!



Ons menu

De stijl die onze gerechten karakteriseert, is sterk beïnvloed door de Italiaanse keuken en mentaliteit: klassieke gerechten, met de puurheid van ingrediënten (vaak door ons geïmporteerd) en de rijkheid aan aroma’s als kernpunt.